سقف ارزان سازه فضاکار

سقف ارزان

سقف ارزان

سقف ارزان سازه فضایی

سقف مقرون به صرفه

سقف ارزان یکی از مطلوب های کارفرمایان و سازندگان در عرصه صنعت ساختمان است. در شرایطی که مهار تورم و مدیریت هزینه های ساخت و ساز بسیار حائز اهمیت است، بدون شک طراحی، ساخت و نصب سقف ارزان و البته بهینه مورد توجه ویژه فعالان حوزه ساختمانی است.

پاسخ به پرسش اینکه چه سقفی ارزان یا مقرون به صرفه است؟ قاعدتا به مشخصات معماری، فنی و شرایط اقلیمی پروژه مرتبط است و از مهمترین ویژگی ها و مختصات فنی، دهانه یا همان عرض سقف یا بهتر گفته باشیم فاصله دهانه ستون ها است.

چنانچه سقف شما قرار است دهانه ای کمتر از هشت متر را بپوشاند، سقف تیرچه بلوک و کرومیت توجیه اقتصادی دارد اما برای دهانه بیشتر از اندازه مذکور نه تنها صرفه اقتصادی ندارد بلکه مقاوت آن هم زیر سوال می رود. بنابراین برای انتخاب سقفی استاندارد و ارزان که بتواند تمام نیازهای معماری، سازه ای، زیست محیطی، جغرافیایی و اقتصادی ما را تامین نماید پیشنهاد ما (اسپیس) سقف ارزان سازه فضایی است. سازه فضایی برای دهانه های بزرگ با رعایت تمام موارد فوق ارزان ترین سقف محسوب می شود. به هر میزان دهانه سازه بزرگتر می شود و ستون های میانی حذف می شوند، سایر سازه های مطرح در بازار، حذف می شوند و فقط و فقط سقف سازه های فضاکار یکه تازی می نماید.

مگر می شود در جستجوی سقف ارزان بود اما ایمنی و مقاومت و استحکام آن مورد توجه نباشد؟ سازه فضایی علاوه بر قیمت مقرون به صرفه خود از پایداری و تحمل بالایی در برابر بارهای وارده برخوردار است.

سقف خرپای فضایی به دلیل آنکه به صورت پیش ساخته است از سرعت حمل و نصب بالایی برخوردار بوده که همین مهم سبب کاهش زمان اجرا و نیز ساخت و ساز ارزان می شود.

امروزه که هزینه انرژی بسیار گران است، استفاده از پوشانه مناسب برای سقف فضایی و یا بهره گیری از سقف کاذب سبب کاهش هزینه های سرمایش و گرمایش و در نتیجه جلوگیری از هدر رفت انرژی و کاهش مصرف انرژی می شود و همین یک نکته به تنهایی از مزیت های غیر قابل چشم پوشی شبکه سازه های فضایی است.

 زیبایی و فرم پذیری بی محدودیت اسپیس فریم ها خاصیتی منحصر بفرد به این سقف های مدرن، نوین و ماندگار می دهد و این در حالتی است که دارای هزینه نگهداری و تعمیرات بسیار پایینی در مقایسه با سایر سقف ها است.

قابلیت دمونتاژ و انتقال اسپیس ها بخودی خود دارای ارزش اقتصادی بالایی است که سایر سقف ها از آن بهره ای ندارند و این ویژگی در کنار سبک بودن ساختار فضایی سبب کاهش خطرات ناشی از بلایای طبیعی همچون زلزله می شود.

به دیگر سخن اساسا مقایسه قیمتی سقف فضاکار با سایر سقف های موجود در بازار اشتباه است، چرا که هیچ رقیبی با تمام شاخصه های نوشته شده برای آن وجود ندارد.

معماران که عاشق خلق بناهایی خاص و متفاوت هستند، به نیکی از انعطاف‌پذیری در طراحی این سقف ها بهره میگیرند و از تنوع ایجاد فضاهای سازه های فضایی خشنود می شوند.

اگر تمایل دارید برای طراحی، ساخت و نصب سقف پروژه خود از برترین انتخاب برخوردار باشید، پیشنهاد می کنیم قبل از هر تصمیمی از مشاوره رایگان فنی – اقتصادی تیم اسپیس استفاده فرمایید.

هم اکنون می توانید با کارشناسان خود در تماس باشید.

با تشکر از همراهی شما

بخش فروش سازه فضایی

۰۲۱-۷۷۴۸۲۷۰۱

۰۲۱-۷۷۴۸۲۷۰۷

۰۲۱-۶۶۷۳۵۶۱۵

۰۲۱-۶۶۷۳۵۲۰۶

 

فونداسیون سقف سازه فضایی

فونداسیون سازه فضایی

فونداسیون سازه فضایی

فونداسیون سقف سازه فضایی،فونداسیون سازه های فضایی کارخانه ارم نوش یا پپسی

فونداسیون سازه فضایی از مهمترین ارکان ساخت و نصب سقف های سازه فضاکار است. تیم فنی مهندسی اسپیس بر اساس ویژگی های پروژه احداث اسپیس فریم و نیازسنجی سازه فضایی اقدام به محاسبه و طراحی فونداسیون سازه فضایی مورد نیاز می پردازند.

فونداسیون سازه فضایی به دلیل استفاده خاص از ساختارهای سه بعدی در پوشش سقف های ساختمان ها از اهمیت بسزایی برخوردار است به نحوی که بررسی پایداری و ایمنی فونداسیون مورد دقت و آنالیز ویژه قرار می گیرد. برای اجرای فونداسیون سازه های فضایی عموما دو روش فونداسیون نواری یا منفرد در نظر گرفته می شود که بدیهی است بر اساس شرایط پروژه فضایی و الزمات مهندسی سازه یکی از روش ها انتخاب می شود. از آنجا که ما (اسپیس) به دنبال طراحی فونداسیون سازه فضایی مستحکم و پایدار برای سازه فضاکار هستیم عوامل متعدد و متنوعی را پیش بینی و مورد ملاحظه قرار می دهیم:

 الف: شرایط آب و هوایی یا جغرافیایی همچون تغییرات دما، رطوب که سبب خورندگی می شود و میزان نور خورشید و از این قبیل مسائل در طراحی و محاسبه فونداسیون سازه فضایی می بایست مورد مداقه قرار گیرد.

ب: ارتفاع و فرم معماری سقف سازه فضاکار خود به تنهایی سبب ایجاد تنش ها و فشارهای خاصی بر روی ستون و فونداسیون اسپیس فریم می شود که بدیهی است هر چه ارتفاع سقف خرپای فضاکار بلند تر باشد یا معماری آن به سمت شبکه تخت میل کند ما از بار بیشتری برخورداریم و قطعا رعایت ضرائب با زلزله و سرع باد منطقه و غیره تاثیر مستقیم و حائز اهمیتی بر محاسبات فونداسیون سوله فضایی دارند.

ج: جنس ستون ها یعنی بتنی یا فلزی یا چوبی بودن آن ها صد در صد بر طراحی و محاسبات بارگذاری سازه های فضاکار بر روی فونداسیون آن تاثیرگذار بوده به نحوی که مقاومت مورد انتظار از فونداسیون را متفاوت می کند.

د:  کاربری سازه فضاکار از دیگر نکات برجسته در پیش بینی رعایت الزامات استاندارد طراحی سقف سازه فضایی است. پر واضح است سقفی با کاربری سایه بان انبار کاه با سقفی برای سالن اجتماعت از درجه اهمیت و ایمنی متفاوتی برخوردار است لذا به جرات می توان گفت به هر اندازه استفاده کنندگان از سقف فضایی مهمتر باشند حفاظت و ایمنی ایشان نیز بصورت تصاعد حسابی رشد  خواهد نمود، چرا که پشتیبانی از کاربران سقف وظیفه حیاتی طراح و محاسب اسپیس فریم است.

همانگونه که در بالا ذکر شد فونداسیون سازه های فضاکار به عوامل مختلفی وابسته است که مهمترین آن ها مرور نمودیم، در ادامه به نکته دیگری می پردازیم که در طراحی و محاسبات فونداسیون لازم است مورد توجه مهندس های طراحی خرپای فضایی قرار بگیرد:

فونداسیون سازه‌ فضایی اگر برای ستون بر اساس جنس بتن یا فلز در نظر گرفته شود دارای تفاوت هایی در محاسبات خواهد بود که در ذیل به برخی از آن ها اشاره می کنیم:

نخست موضوع پایداری و استحکام انواع ستون ها است. اگر ما بدنیال ستونی مقاوم در برابر تنش های خمشی هستیم، ستون‌ بتنی گزینه بسیار مناسبی تلقی می شود و در برابر ستون فلزی که از ضعف در مقابل خورندگی برخوردار است، مزیت بیشتری دارد.

در مرحله دوم می توان به وزن بالای ستون بتنی در مقایسه با اسکلت فلزی اشاره نمود که همین مهم سبب سنگین تر شدن فونداسیون سازه فضایی نیز می شود.

در مقام سوم قاعدتا موضوع هزینه و بهای تمام شده مطرح است که بدیهی است اگر ما از ستون بتنی استفاده کنیم شاید نرخ خود ستون ها کمتر تمام شود اما بدلیل سنگینی ستون ها ما نیاز به احجام بزرگتری از فونداسیون سازه فضاکار هستیم و این بمنزله گران تر تمام شدن این نوع فونداسیون است.

 چهارمین موضوع که در اینجا می توان به آن پرداخت نرخ زمان اجرای فونداسیون با ستون بتنی است که مشخصا طولانی تر بوده و این یعنی زیان بیشتر برای کارفرما.

همانطور که تاکنون ملاحظه فرمودید مزایا و معایب بهره برداری از فونداسیون سازه فضایی تابعی از عوامل گوناگون است که در انتها می توانیم به فاصله قرارگیری ستون ها از یکدیگر نیز اشاره ای داشت.

فونداسیون سازه های فضاکار تابعی از فاصله آکس به آکس ستون ها از یکدیگر هم هستند، به عبارتی هر چه فاصله ستون های خرپای سه بعدی از یکدیگر بیشتر می شود لاجرم مقاطع ستنون ها افزایش یافته و در نتیجه احجام فونداسیون های سازه فضایی نیز بیشتر و بیشتر می شود.

در خاتمه چنانچه تمایل به کسب آگاهی بیشتر در خصوص موضوع مذکور دارید هم اکنون با دفتر فنی اسپیس تماس بگیرید.

با تشکر از همراهی شما

بخش فروش سازه فضایی

۰۲۱-۷۷۴۸۲۷۰۱

۰۲۱-۷۷۴۸۲۷۰۷

۰۲۱-۶۶۷۳۵۶۱۵

۰۲۱-۶۶۷۳۵۲۰۶

 

حداکثر دهانه سازه فضایی

حداکثر دهانه سازه فضاکار

حداکثردهانه سازه فضایی

حداکثر دهانه سازه فضاکار

حداکثر دهانه سازه فضاکار چند متر است؟ بی شک یکی از متداول ترین پرسش های مخاطبان اسپیس در طول دو دهه گذشته مرتبط با حداکثر دهانه سازه فضاکار است.

حداکثر دهانه سازه فضاکار به عوامل گوناگونی بستگی دارد که می توانند نقش بسزایی در میزان حداکثر طول دهانه های قابل پوشش توسط سازه فضاکار را تعیین نمایند. از جمله این عوامل تاثیرگذار می توان به فرم معماری سازه مورد نظر و کاربری سازه فضاکار اشاره نمود، بدیهی است جنس پوشانه سقف سازه فضایی نیز موثر در مقدار حداکثر طول دهانه سازه های سه بعدی است.

حداکثر دهانه سازه فضاکار یا بهتر گفته باشیم بیشترین اندازه عرض سازه های فضاکار که تاکنون در دنیا طراحی و اجرا شده است نزدیک به سیصد متر است، لذا در عملیات اجرا شده شاهد عدم محدودیت در دهانه سازه های فضایی هستیم و به عبارتی می توان گفت ما در طراحی سقف های دارای رفتاری با ساختار سه بعدی، هیچگونه محدودیتی نداریم و می توانیم حسب نیاز پروژه های ساختمانی، دهانه های مورد نیاز معماران را برای تمامی فرم های هندسی طراحی و اجرا نماییم. به دیگر سخن ساختار سه بعدی اسپیس فریم سبب می شود دست طراحان سازه فضایی و معماران برای اجرای هرگونه فرمی باز بوده و تمامی نیازهای مهندس های معماری را پاسخ دهد. در همین جا شایسته است به طراحان محترم و آرشیتکت های گرامی پیشنهاد کنیم؛ چنانچه ایده و طرحی را در سر می پرورانید که نیازمند هم اندیشی یا همراهی مهندس های سازه هستید، لطفا هم اکنون با دفتر فنی اسپیس ۰۲۱۷۷۴۸۲۷۰۱ تماس حاصل بفرمایید.

حداکثر دهانه سازه فضایی نسبت مستقیمی با انعطاف پذیر بودن فرم سازه های فضایی دارد، یعنی به هر اندازه که ابعاد سازه نسبت به طول اعضای اسپیس بزرگتر باشد ما شاهد منعطف بودن شکل ساختار فضایی هستیم و این به معنای آزادی عمل بیش از پیش طراحان و معماران سازه فضاکار در پیاده سازی اندیشه و تفکراتشان است. از همین روی یکی از مزیت های سازه فضاکار عدم محدویت در دهانه و طول سازه های سه بعدی است، به نحوی که شما با ساختار اسپیس می توانید عرض های بسیار بزرگ را کاور نموده و از تنوع بسیار بالایی در معماری سازه فضایی نیز بهره ببرید که این مهم به زیبایی بنا و نمای شما کمک شایانی می کند.

حداکثر دهانه سازه فضایی برای کاربری هایی همچون: سقف ورزشگاه های بزرگ (استادیوم های فوتبال)، سقف آشیانه های هواپیماهای غول پیکر مسافربری، سقف سالن های بزرگ نمایشگاهی یا ترمینال های مسافری فرودگاهی و بطور کلی هر سقفی که در دهانه های بزرگ نیاز به ستون نداشته باشد، تنها و تنها توسط سازه های اسپیس قابلیت طراحی، ساخت و اجرا دارد. کلام آخر آنکه با توجه به مطالب اجمالی فوق الذکر می توان چنین جمع بندی نمود که که برای سازه های فضایی هیچ گونه محدویتی برای دهانه سازه وجود ندارد و حداکثر دهانه سازه فضاکار برای هر پروژه اسپیس فریمی بر اساس نیاز و الزامات پروژه پیش بینی و طراحی و محاسبه می شود. چنانچه اطلاعات بیشتری پیرامون فواصل ستون ها در دهانه یا طول سسیتم فضاکار لازم دارید می توانید از طریق شماره تلفن های ذیل با ما در تماس باشید.

با تشکر از همراهی شما

واحد تحقیق و توسعه اسپیس

۰۰۹۸۲۱-۷۷۴۸۲۷۰۱  

۰۰۹۸۲۱-۷۷۴۸۲۷۰۷

۰۰۹۸۲۱-۷۷۷۵۱۲۸۸

۰۰۹۸۲۱-۷۷۷۵۱۲۸۹

۰۰۹۸-۹۱۲۳۳۰۵۲۰۷